|
|
#1 |
|
|
LİNKTE BULUNAN ŞARKI LİSTESİ:
ördek koru beni anneciğim yollar ve vatanım yurdumun mavi dağları ne güzelsin anadolum türkiyemin dört yanında zafer türküsü sevgili anadolum hey türkiyemiz heyamol ibni sina sevgiyle büyürüz biz lapa lapa kar yağdı benim yüce milletim nenni nenni çocuklar güle benzer güzel ülkem türkiyem öğretmenim olamam sensiz anne eşsiz ülke türkiyem YÜKLEME İÇİN LİNKE TIKLAYIN: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] LİNKTE BULUNAN ŞARKI LİSTESİ: ANKARAM GÜZEL BAŞKENTİM GÜZEL YURUM NASRETTİN HOCA SEVDİK SİZİ ÖĞRETMENİM BENİM ANNEM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİ SPOR YAPMAK GEREKLİ ALİ REİSİN TAKASI NE GÜZELSİN ANADOLU DÜNYA ÇOCUK BAYRAMI ATATÜRK CANIMDASIN ANNEM ANNEM BİLMECE BEN ÇOCUĞUM NE GÜZEL ANADOLU A'DAN Z'YE TÜRKİYEMİZ BİZ ÇOCUKLAR ÇOK MUTLUYUZ ORASI ANADOLUDUR KÜÇÜCÜK KUŞ ANLAT KOMŞU ÇOCUĞU Malesef Linkler kırılmıştır.Yeni linkleri bulabilirsem düzeltirim.Bulamazsam konu çöpe gider.
|
|
Bu Mesaj İçin ADMİN Kullanıcısına Teşekkür Eden Üyemiz:
|
Sihirli Keman (28-07-09) |
|
|
#2 |
|
|
annelerin en özlüsü şarkısı acil lz lüfe 2.linke bakarmsınız
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Annelerin en özlüsü şarkısı 2.listede yok.Siz bu şarkıyımı arıyorsunuz...
|
|
|
#4 |
|
|
evet annelern en özlüsü şarkısını arıyorum yrdımcı olabilir misiniz acil lütfen
|
|
|
|
![]() |